Eksklusiv skreddersøm

«Kjøp bedre, kjøp mindre»

Viste du at skreddersøm på bestilling er slow fashion og er en del av vårt grønne skifte!?

Før ’fast fashion’ var klesdesign, som standard, en personlig tilpasset prosess. En kunde kunne legge inn en bestilling som kunne produseres i løpet av en uke eller to, og vi investerte i slitesterke stoffer av høy kvalitet. Industrialisert ’fast fashion’ førte til hyppigere trendsykluser og kleskulturen skiftet fra kvalitet til kvantitet, både i tilbud og etterspørsel, til at vi tenker på klær som en engangsvare.

Hos Mariette får du tilpasset ditt antrekket med de rette stoffkvaliteter, farger og fasong skreddersydd etter dine mål. Ekte håndverk i tradisjonens tro designet til din personlighet og ditt budsjett. Tenk kvalitet og tidløshet med norsk
håndverk.

Når man investerer i kostbare plagg tar man bedre vare på dem. De er gjennomtenkte kjøp som man har glede av i mange år.

Vi må se på hvordan vi designer. Vi må produsere mindre». Vi må bruke klærne lenger. Og til slutt, når vi må kvitte oss med dem, da må vi skape resirkulasjon.

Kolleksjoner skapt av Mariette blir produsert i Norge og Litauen. Sko, vesker og belter blir produsert i Italia og Portugal.

Skreddersøm blir til i hennes atelier i Porsgrunn, men gjør også bestillinger over nett og postgang for de som bor langt unna. Husk å være ute i god tid!

Kontakt oss, og vi skaper ditt drømmeplagg sammen