Brudesøm

Hos Mariette får du skreddersydd din brudekjole med de lekreste
stoffkvaliteter. Utvalget er stort for å designe din drøm av en brudekjole.

Fra en idé til drømmekjolen!

Inspirasjon og kreativitet skaper skissene og det tas mål for så å konstruere din grunnform deretter mønster. I skredderprosessen foretas det som regel 2 prøvinger eventuelt flere, alt etter behov før antrekket er ferdig.

Mariette er fleksibel til hvor du bor i landet og prøver så godt hun kan å tilfredsstille ditt ønske, alt etter ditt budsjett. Plagget er du ene og alene om å eie.

Tenk kvalitet og tidløshet med ekte norsk håndverk til din personlighet. Skreddersømmen blir til i atelier i Porsgrunn, men en ting er viktig; vær ute i god tid!

Når man investerer i kostbare plagg tar man bedre vare på dem. De er gjennomtenkte kjøp som man har glede av i mange år.

I dagens grønne skifte er det mange som tenker gjenbruk, noe som er svært viktig! Om du for eksempel velger silke materialer i din brudekjole, så kan den farges i din ønskede farge etter bryllupet og du får brukt kjolen igjen og igjen.

Mariette har 30 års lang erfaring innen klesdesign og målsøm. Hun vet hva som må til for å få enhver kvinne til å skinne, og å være stolt av det man bærer i den størrelsen man er! Mariette har kledd opp en rekke norske kjendiser som Ane Dahl Torp, Dorthe Skappel, Triana Iglesias med fler og Kronprinsesse Mette Marit.

La oss skape din drømmekjole sammen!