Om Mariette

 

Mariette har høy faktor av femininitet og sensualitet i sin stil kombinert med et stort hjerte for norsk natur og kunst. Det er drivkraften til Mariettes kreasjoner.

Hovedfokuset er å uttrykke kvinnekroppen og få enhver kvinne til å skinne i komfortabelt og vakkert design laget spesielt for den beviste kvinnen. I god håndkrafts ånd og med kunnskap om kroppens figur har Mariette kreert kolleksjoner i de vakreste stoffkombinasjoner. Dette setter spor i hennes kolleksjoner og moteshow.

Oslo Fashion Week

Hennes første kolleksjon ble vist på OFW i 2010 med kolleksjonen "Himmel og Hav" som fikk stor oppmerksomhet. Mariette er kjent i den norske motebransjen og mange kjente fjes har båret hennes kreasjoner. Blant annet Dorthe Skappel, Triana Iglesias, Ane Dahl Torp, Stig Brenner, Susanne Sundfør, Gabrielle, Anita Krohn Traaseth for å nevne noen, og ikke minst Kronprinsesse Mette Marit. Mariette har 30 års lang erfaring innen klesdesign og målsøm.

Historien

I 1994 startet Mariette sitt første atelier og har lang erfaring innen innen yrke. Bedriften er godkjent som lærlingbedrift og har hatt 3 lærlinger tidligere som har bestått svennebrevet med glans. Hun har selv sittet i svennebrev nemda for kjole og draktsyerfaget. Det er virkelig verdt å se at håndverket får leve videre. Mariette har et fokus på tidløshet, kvalitet og unikhet, noe ikke alle andre designere har den dag i dag. Designet til Mariette er for alle, men også den kresne. Dette gjenspeiler seg i kjøp mindre, kjøp kvalitet og kjøp tidløst med hensyn til klima vårt.