Mariette x Espen Eiborg

MARIETTE og Espen Eiborg

Dette er et samarbeid med Mariette og Espen Eiborg.

Klesdesigneren Mariette og billedkunstneren Espen Eiborg har skapt et eksklusivt utvalg av tekstiler, kjoler, kaftaner, skjerf og mer, alt i den ypperste silkekvaliteten. Plaggene er nøye satt sammen for hånd av Mariette, og tekstilene er kvalitetssikret og produsert i Italia.

Motivet som pryder disse plaggene har et freidig utrykk som også gir følelsen av sommer og sol. Motivet "Bummer in the Summer" viser et kvinnelig ansikt med grønne solbriller og et utfordrende blikk. Dette spennende prosjektet gir deg muligheten til å kle deg i kunst denne sommeren!

"Designeren i meg ble helt betatt av 'Bummer in the Summer'. Espen Eiborg har noen fantastiske motiver, så det var ikke enkelt å velge kun ett. Dette er bare begynnelsen på et videre samarbeid som vil by på
enda mer neste sesong," uttaler Mariette entusiastisk.

"Det har vært en fryd å være en del av dette prosjektet - jeg ser frem til å sprade rundt i Kragerø iført den fineste silke i sommer," sier Espen Eiborg.

Kolleksjonen "Bummer in the Summer" vil bli presentert som en pop-up salgsutstilling fra 20. til 29. juli på Skåtøy, i Kragerøs vakre skjærgård, hos Heidi Felle på "Galleri Bak Fasaden". Her vil du finne
trykk på silke og kunstverk fra Espen Eiborg.

Den 20. juli kl. 14 vil det være en eksklusiv visning i Heidi Felles vakre hage, der "mote møter kunst".
Og den 28. juli blir det en vernissasje der begge kunstnerne vil være til stede.