ÅPNINGSTIDER PORSGRUNN: TIRSDAG/ONSDAG 10 - 17 | TORSDAG 10 - 18 | FREDAG 10 - 17 | LØRDAG 11 - 15

Mariettes kreativitet

Mariette har høy faktor av femininitet og sensualitet i sin stil kombinert med et stort hjerte for norsk natur og kunst. Det er drivkraften til Mariettes kreasjoner.

Hovedfokuset er å uttrykke kvinnekroppen og få enhver kvinne til å skinne i komfortabel og et vakkert design laget spesielt for den beviste kvinnen. I god håndkrafts ånd og kunnskap om kroppens figur har hun kreert kolleksjoner i de vakreste stoff kobinasjoner, dette setter spor i hennes kolleksjoner og hennes moteshow.  

Hennes først kolleksjon ble vist på OFW catwalk 2010 med kolleksjonen "Himmel og Hav" som fikk stor oppmerksomhet.

Eksklusiv skreddersøm

Mariette er kjent i den norske motebransjen og mange kjente fjes har båret hennes kreasjoner blant annet Dorthe Skappel, Triana Iglesias, Ane Dahl Torp, Stig Brenner, Susanne Sundfør, Gabrielle, Anita Krohn Traaseth for å nevne noen og ikke minst vår Kronprinsesse Mette Marit.

Jeg startet mitt første atelier i 1994 og har lang erfaring innen mitt yrke. Bedriften er godkjent som lærlingbedrift og har hatt 3 lærlinger tidligere som har bestått svennebrevet med glans. Jeg har selv sittet i svennebrev nemda for kjole og draktsyerfaget og det er virkelig verdt at håndverket vårt får leve videre. Jeg er fokusert på tidløshet, kvalitet og unikhet, noe alle andre ikke har, noe for den kresne som kan gjenspeile seg i kjøp mindre, kvalitet, tidløst med hensyn til klima vårt.

Kolleksjoner  skapt av MARIETTE blir produsert i Europa og Norge. Skreddersøm blir til i hennes atelier i Porsgrunn men gjør også bestillinger over nett og postgang for de som bor langt unna.